top of page

Dorothea Born

Mijn indianennaam was "Blanke Appel"

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
11.1_edited.jpg
Boekpresentatie

Reisbegeleiding

pijl symbool

Ik zal de reis zelf begeleiden, zodat ik al mijn passie, ervaringen en kennis over de Navajo cultuur gewoon ter plaatse in het magische Monument Valley en op nog veel meer bijzondere plekken op het Navajo reservaat met jullie kan delen. Ik neem je letterlijk mee op reis door mijn boek, zodat ik je de Navajo cultuur persoonlijk kan laten zien en laten ervaren. In mijn boek neem ik je in gedachten mee op reis door Monument Valley, maar nu kan ik je dus ook ECHT MEE OP REIS nemen! 

 

Het is niet de eerste keer dat ik een reis begeleid, want ik heb ruime ervaring in het begeleiden van reizen. Mijn eerste reizen waren voor SRC cultuurvakanties, waar de nadruk lag op de kunst en cultuur van een gebied. De reis die ik daar begeleidde was de reis door het Noord-Oosten van Amerika en Canada, zoals New York, Massachusetts, Washington, Amish Country en via de Niagara Falls naar Toronto, Montreal en Quebec. 

 

Daarna heb ik voor Discover Reizen een reis ontwikkeld die door Arizona en New Mexico ging en heb ik die reis ook meerdere malen begeleid. Een soortgelijke reis en route, maar hier lag meer de nadruk op het actief bezig zijn, zoals hiken, paardrijden raften etc.. Natuurlijk werd Monument Valley niet overgeslagen en dit was één van de hoogtepunten van de reis. Tevens was het een kampeer rondreis, dus wel iets minder luxe, maar even indrukwekkend.

Het jaar erop heb ik voor Discover Reizen een reis door het westen van Canada opgezet en begeleid en ook dit was een prachtige reis met vele hoogtepunten, zoals de Rockies, Banff, Vancouver en Vancouver Island. De nadruk van de reis lag ook hier op het actief bezig zijn, maar er was ook aandacht voor de Native volken van Canada. 

En nu dus een reis geheel in eigen beheer naar aanleiding van mijn boek. De nadruk van de reis ligt vooral op de diverse Native volken die in Arizona en New-Mexico leven. Een indrukwekkende reis waarbij we hele bijzondere excursies maken, zoals natuurlijk in Monument Valley, maar ook bij de Hopi en in de Taos, Zuni, Santa Clare en Acoma Pueblo. Ik hoop je te mogen ontmoeten op deze mooie reis en je al de speciale en bijzondere plekken uit mijn boek en mijn vorige reizen persoonlijk te mogen laten beleven.  

© 2021 by Dorothea Born. Proudly created with Wix.com

bottom of page