top of page

Dorothea Born

Mijn indianennaam was "Blanke Appel"

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
11.1_edited.jpg
Web-Boeklancering (40 van 75)_edited.jpg

Shirts

imageedit_1_7330552330.jpg

Monument Valley en The Navajo Way of Life inspireren mij altijd weer tot het creëren van nieuwe mooie dingen. Ik ben bijvoorbeeld vaak op zoek naar inspirerende quotes, gezegden en teksten om deze te combineren met prachtige foto’s van Monument Valley en The Navajo Way of Life om op mijn beurt weer anderen te kunnen inspireren. Wie mij volgt op Insta weet dit.

 

Toen een tijdje terug de T-Shirts van Teemill op mijn pad kwamen, wist ik direct dat dit een perfecte match was tussen mijn ontwerpen en hun bedrijfsfilosofie. Bij Teemill kan ik Shirts ontwerpen en worden deze pas geprint op het moment dat ze besteld worden (Print On Demand), om zoveel mogelijk afval tegen te gaan. Dit is overigens ook de reden dat ieder shirt een unieke barcode krijgt, zodat deze na jaren gebruik weer teruggestuurd kan worden en weer gerecycled wordt! De duurzaamheid van de gebruikte materialen voor de Shirts en de verpakking en het feit dat ze op een energiezuinige manier worden geproduceerd, vind ik ook erg belangrijk. Respect voor Moeder Natuur dus, net zoals de The Navajo Way of Life!

 

Ik hoop dan ook van harte dat ik jullie met mijn ontwerpen kan inspireren en dat we samen de wereld een beetje mooier en beter kunnen maken.

 

Let's make the World a more Inspirational Place &

 Let’s us all Walk in Beauty!

 

 

Als je op de foto van een ontwerp klikt, word je automatisch doorgestuurd naar mijn site bij Teemill. Per ontwerp zijn er meerdere modellen, zoals bijvoorbeeld een Top, Hoody, Sweater, of Jumper in zowel mannen als vrouwen maten beschikbaar. Als je een bepaald ontwerp mooi vindt, maar de kleur of het model niet, kan ik die alsnog voor je aanpassen. Ook sta ik open voor andere ontwerpen of ideeën om voor je te maken, dus als je ideeën hebt, laat het me weten, en wie weet kunnen we dan samen iets moois creëren!  

Follow your Dreams
Life is a journey
May you walk in Beauty
Dream without Fear
An into the Valley I go
Follow your Dreams
I'm a Free Spirit
If you never Go
Travel far enough

P.s. je vindt op mijn webshop bij Teemill ook nog een collectie met mijn dieren en "My Happy Life" als inspiratiebron, dus kijk daar gerust ook even rond als je dat leuk vindt! 

© 2021 by Dorothea Born. Proudly created with Wix.com

bottom of page